Kläderna jag köpte idag.

Ja här är då bilder på kläderna och skorna jag köpte idag:



typ tröja nått? vet inte vad dem här modellerna heter.



en till likadan fast mörkblå



en av pikéna



och sen skorna som jag inte direkt är förtjust i men men gratis är gott.

Lördag, imorgon Söndag o Teneriffa, woho!

Hallo damer o herrar, hoes and broes bitches and witches!
Idag har varit en bra dag, kan spola tillbaka till torsdags först o främst:

Torsdag, hade varit på wizardkurs i Stockholm till kl 2 nånting, sen så när jag kom till Västerås så ringde micke min chef/farbror o sa "du Jörgen är sjuk så du kanske måste hoppa in för han, a till Teneriffa", jag tänkte typ "aa visst" det händer säkert. Brydde mig inte så mkt om det mera, det blir fredag och Micke ringer igen och säger "hämtade ut din biljätt nu", jag: WOHOOOOO".

Så ja idag är det lördag och jag min far och Micke har varit o handlat kläder då micke inte tyckte att jag såg proper ut, så blev att inhandla 1 turkos och en orange piké, 2st farfartröjor i färgerna blå och blåvit med krage, ett par svarta chinos och ett par björnborg sneakers som jag inte gillade massor. Micke pröjsade kalaset, vilket var nice. Så nu är jag gearad(lul) för Teneriffa! :)

Kommer hem nästa söndag så peace på er sötnosar!

Ajustia, updaterar om en stund med bilder på nått av kläderna jag köpte.

Wizard kurs i Stockholm.

Ja, har ju inte skrivigt på ett tag, har bla. tappat lusten sen så åkte jag på värdens förkylning eller influensa lr liknande. Låg i jättehög feber i flera dagar, sov bla. i ett helt dygn utan att vakna osv, var inte kul. Men nu så är hag hyffsat frisk, bara luftrören som fortfarande är rassliga med klihosta osv.

Wizardkurs, i går så åkte jag och Charlie min jobbarkompis iväg till Stockholm för att ha Wizardkurs, Wizard är då namnet på datorprogramet som vi andvänder till i princip allt på Avis. Så det är en fördel att kunna det med :P, men svårt som tusan är det då det är så komplicerat. Så därför vi åkte på kurs, men efter som att jag har maxxat wizard i nån månad nu så kan jag det mesta. Men iaf igår så gick kursledaren igenom massa random stuff som jag inte brydde mig så mkt om, bara massa historia om Avis osv, en hel dag, gäsp. Idag så var det då andra dagen och vi började med Wizard, han gick igenom massor om Wizard och sen så fick vi göra ett fett häfte med övningar, jag o charlie blev färdiga före dem andra så vi fick åka hem innan.

Imorgon är sista dagen på kursen, men hitils så har det varit lite halvtråkigt, dock kul att träffa andra yngre personer som jobbar innom Avis. Men ska bli kul att få slut på kursen imorn så jag kan börja jobba igen.

That's all folks!

Nyårsafton the story.

Ja nu är klockan lite över 3 och jag sitter hemma lagom bakfull med typ halvfrossa. Så tänkte skriva lite om hur min kväll var, mina kusiner var rätt sega så dem kom till mig runt klockan 6, så vi började dricka direkt, lyssnade på lite musik och småsnacka lite. Sen så drog vi till bussen klockan halv 8, bussen skulle gå 8 och vi hade ingen aning om vart bussarna gick ifrån i Hallstahammar. Men vi hittade busskuren och träffade 3 st tjejer som skulle med samma buss, så dem höll oss sällskap en bra tid frammåt. Vid halv 9 så var vi framme i stan, och vi hade bestämmt med tjejerna att vi skulle hänga på dem till Pluto istället för att dra till Konrad som vi hade planerat, och tur var väl det. Innan vi gick in på pluto så käkade vi på nått thai hak. Jag åt typ 4 tuggor av min mat, min aptit cpade som vanligt.

När vi kom in på Pluto så blev jag glatt överaskad, vilken nattklubb, hip hop, rnb, reggae på ett dansgolv och sen vanlig klubb musik på ett annat. Vi beställde en varsin öl sen så drog vi in på dansgolvet, jag fick danslektioner av Råda, ja hon hette Råda, vet inte om det är rätt stavning men rätt kul namn i vilket fall. Sen så blev det mera drinkar och mera dans på det andra dansgolvet och vipps så var klockan 12, och om man gick upp för en trappa så kom man ut till ett dansgolv på taket där man kunde se fyverkerierna. Var rätt nice, efter det så gick tiden lika snabbt igen, jag dansade runt och hade allmänt kul och såg inte till mina kusiner så mkt.

Men här sket det sig, kl 2 så stängde Pluto och vi hade inga pengar till Taxi, duktigt jobbat! Men morgan var räddaren i nöden då han hade raggat upp 2 st "milfs"(den ena var 32 och den andra var 33) som vi skulle efterfesta och slagga hos. Det blev taxi hem till en av dem, och det var där som helvettet bröt lös. Deras musik smaker var allt från 80tals låtar som man aldrig hört till finsk tango till transvetit band och vem vet vad. Det blev heller inte bättre av att dem försökte med allt för att supa oss under bordet för att sen antagligen ja, ni fattar.

Efter typ 9 glas vitvin som man drack på grund av "vill du ha mera o dricka?" "är du full nu?" så var jag inte ett dugg full, vitvinet gjorde mig bara "fysiskt" full, och den ena kvinnan verkade lite ledsen när jag berättade det. Så då kom hon in med ett glas sprit med lite julmust i, men då kände jag att det kanske var dags o sluta. För mina kusiner så gick det inte lika bra, säger inte mera än så.


Men ja nyår känns faktist lyckat endå, trots den bizarra efterfesten om man nu kan kalla den så. Och jag ser fram imot att festa i Västerås igen, men med lite homies med!

Jag tror jag kom med på ett vimmelfoto så lägger up det när/om det kommer upp på Plutos hemsida.

RSS 2.0